Sobre nosaltres

Benvinguts a Beachin' Equipment Rentals, la vostra destinació de primera qualitat per a lloguer d'equipament de platja al cor de Barceloneta. Som un negoci de propietat local, apassionats per proporcionar als nostres clients tot el que necessiten per a una experiència a la platja inoblidable.

La nostra selecció d'equipament de lloguer inclou cadires de platja, para-sols, tovalloles i més. Seleccionem cuidadosament el nostre equipament per la seva durabilitat i comoditat, perquè pugueu relaxar-vos i gaudir del temps al sol. La nostra prioritat és oferir un servei d'atenció al client excepcional per garantir que la vostra visita a la platja sigui sense estrès i agradable.

A Beachin' Equipment Rentals, estem compromesos a tornar a la nostra comunitat. Col·laborem amb iniciatives ambientals locals per mantenir les nostres platges netes i boniques, i una part dels nostres guanys es destina a donar suport a aquests esforços.

Entenem que planificar un viatge a la platja pot ser aclaparador, per això oferim una fàcil reserva en línia i opcions de lloguer flexibles. Sigui que sigui un local o un turista, estem aquí per fer que la vostra experiència a la platja sigui inoblidable.

Gràcies per triar Beachin' Equipment Rentals. No podem esperar per veure-us a la platja!